eTwinning

Anul: 2007 – prezent
Laborator Teoria Educației
Parteneri: EACEA, European SchoolNet, Centre naționale eTwinning
Finanţare: EACEA

 

Descriere:

Lansat în 2005 drept componentă fundamentală a programului eLearning al Comisiei Europene, eTwinning a devenit parte integrantă a Erasmus+, Programul Uniunii Europene pentru Educație, Formare, Tineret și Sport, începând din acest an.

Acțiunea se adresează tuturor şcolilor din învăţământul preuniversitar, tuturor profesorilor, indiferent de disciplina predată, directorilor de unităţi şcolare şi inspectorilor şcolari.

Institutul de Științe ale Educației  coordonează implementarea acțiunii în țara noastă în cadrul programului Erasmus+ al Comisiei Europene.

Institutul de Științe ale Educației (ISE) este o instituție nationala de cercetare, dezvoltare, inovare și formare în domeniile educatiei și tineretului, unitate conexă Ministerului Educației Naționale. ISE  își propune să contribuie activ la inovația în educație prin expertiză, formare, studii și cercetări.

Misiunea Institutului este de a oferi suportul științific necesar celor mai noi abordări în educație, pentru o învățare autentică, motivantă, activă și creativă.

websites:    www.etwinning.net, www.etwinning.ro 

Publicat pe 7 august 2012 ParteneriateProiecte in parteneriatTeoria Educației