Săptămâna de Conștientizare a Creierului 2017

neurostiinte

Institutul de Științe ale Educației organizează la sediul său din Bucureşti, în data de  17 martie 2017, un atelier cu tema:”Neuroștiințe pentru Educație”.  Atelierul se încrie în seria evenimentelor derulate în perioada 13-17 martie la nivel mondial sub denumirea de „Săptămâna de Conștientizare a Creierului

Evenimentul va facilita schimbul de practici și de idei de oportunități între peste 30 de cercetători, cadre didactice universitare și alți actori interesați din domeniile cercetării, educației, psihologiei și neuroștiințelor, cu privire la dezvoltarea domeniului de cercetare aplicată al neuroștiinței educației.

Programul evenimentului va include o sesiune de panel cu experți ce vor prezenta diferite inițiative multidisciplinare de cercetare în neuroștiințe, cu relevanță pentru tematica evenimentului. În a doua parte, vom facilita o masă rotundă în care toți participanții la eveniment sunt invitați să contribuie cu idei și soluții privind oportunitățile și perspectivele de cercetare ce pot sprijini dezvoltarea neuroștiinței educației în România.

Concluziile generate în urma evenimentului vor fi ulterior diseminate pe site-ul www.ise.ro și pe pagina de Facebook a Institutului.

Informatii suplimentare pot fi solicitate la adresa: violeta.caragea@ise.ro

Publicat pe 1 martie 2017 Evenimente și informațiiISE in actualitate