Participa la procesul de consultare!

Vă mulțumim foarte mult pentru interesul dvs. de a participa la procesul de consultare privind documentul de politică educațională intitulat “Repere pentru proiectarea și actualizarea curriculumului’’. Documentul a fost elaborat de MECS si Institutul de Științe ale Educației și are ca scop susținerea demersurilor de modernizare a curriculumului, în acord cu legislația specifică în vigoare și cu strategiile naţionale de referință în domeniul educaţiei.

Propunerea de politică educațională promovează o concepţie curriculară unitară şi coerentă, având ca referinţă competenţele cheie, definite la nivel european și indicate explicit în Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011. De asemenea, documentul propune asumarea unor finalităţi ale învăţării, concretizate în profiluri ale absolventului pentru fiecare nivel de învățământ, ca repere pentru construirea viitoarelor planuri cadru și programe școlare.

Documentul poate fi descarcat si consultat printr-un click AICI

Participarea dvs. la procesul de consultare prin intermediul acestui chestionar online este foarte importantă pentru a colecta propuneri concrete de îmbunătățire și completare a documentului. De aceea, apreciem foarte mult feedbackul dvs. deschis si constructiv la fiecare dintre întrebările din chestionar.

Opiniile și propunerile dvs. vor fi analizate în vederea finalizării documentului de politici educaționale.

Completarea chestionarului durează în jur de 20 de minute.

Puteti accesa chestionarul printr-un click pe linkul de mai jos:

https://www.surveymonkey.com/r/repere_CN

Va multumim!

 

 

Publicat pe 3 august 2015 Evenimente și informațiiISE in actualitateUncategorized