Simpozionul Național „Curriculum: perspective, conexiuni, experiente” și atelier eTwinning

– Târgoviște, 8 aprilie 2017 –

Editia a III-a a Simpozionului interjudețean  Competențele cheie, „fundament pentru dezvoltarea personală”, va avea loc pe 8 aprilie, la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgoviște.

Simpozionul își propune să faciliteze schimbul de idei și de experiențe între cadrele didactice participante. Reprezintă, de asemenea, un prilej pentru stabilirea de noi conexiuni profesionale.

Cei interesați pot participa (cu lucrare sau fără), urmând instructiunile din regulamentul simpozionului, disponibil la adresa:

https://drive.google.com/file/d/0By8xW-rT2jeAc08tdFJVR2E0UDA/view

Alte informatii: http://scoalamihaiviteazulconcursuri.blogspot.ro/2016/

Lucrările vor fi publicate în format electronic și vor puse astfel la dispoziția tuturor celor interesați.

 

Atelier eTwinning – „Parteneriate școlare europene”, 8 aprilie, Târgoviște, Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”

Un atelier dedicat Actiunii europene eTwinning va fi organizat ca eveniment asociat simpozionului, de către Institutul de Stiinte ale Educatiei, in parteneriat cu Scoala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgoviște. Atelierul va reuni aproximativ 35 de cadre didactice interesate sa se familiarizeze cu Actiunea eTwinning sau sa impartaseasca experiente din proiectele derulate.

Cadrele didactice interesate sa se inscribe la acest atelier, sunt rugate sa completeze formularul de la linkul de mai jos:

https://goo.gl/forms/1YqDg6omx1XJLW2B2

Publicat pe 3 aprilie 2017 Evenimente și informații