Resurse British Council

Selecție de resurse concepute de British Council pentru a forma și a sprijini specialiștii în educație, indiferent de discipline


Păstrarea elevilor în siguranță online

Siguranța elevilor este prioritatea fiecărui educator. Cum elevii petrec mai mult timp online decât oricând înainte, acest modul de e-learning disponibil pe TeachingEnglish este conceput pentru a ajuta profesorii să dezvolte abilitățile necesare pentru a susține siguranța copiilor și adolescenților în mediul online.

Teaching for Success: dezvoltare profesională pentru profesori

Seria noastră de cursuri online gratuite ajută profesorii să dezvolte abilitățile și practicile de care au nevoie pentru dezvoltarea lor profesională continuă, prin sesiuni interactive și intensive cu formatori experimentați.

Deși ele sunt la bază concepute pentru profesorii de limba engleză, aceste cursuri pot sprijini dezvoltarea profesională continuă pentru profesorii de toate disciplinele. Cursurile se bazează pe expertiza British Council în formarea și dezvoltarea profesorilor în întreaga lume și pot fi utile pentru profesorii care lucrează cu orice grupe de vârstă, de la clase primare la liceu.

Seria cuprinde trei cursuri – Learning and Learners, Lessons and Teaching, The Classroom and the world – cu accent pe diverse practici profesionale incluse în cadrul de dezvoltare profesională continuă pentru profesori. Alte resurse sunt disponibile pe platforma noastră TeachingEnglish.

Seminarii: Teaching Online

Prin intermediul platformei TeachingEnglish, British Council oferă și o serie de seminarii online gratuite pentru a ajuta profesorii să depășească posibilele provocări legate de predarea online. Seminariile Teaching Online se desfășoară până la 9 aprilie, acoperind subiecte ca „Instrumentele tehnice și rolul tutorelui” (3 aprilie) sau „Sprijinirea și mentoratul profesorilor de la distanță” (9 aprilie).

Resurse trans-curriculare

Platforma noastră de resurse pentru școli și profesori oferă soluții trans-curriculare adaptabile mediului online, care pot oferi elevilor o deschidere spre alte culturi și pot încuraja colaborarea.

Publicat pe 24 aprilie 2020 ResurseResurse in limba engleză