Participă la cursul online gratuit – Competences for 21st Century Schools

Participă la cursul online gratuit – Competences for 21st Century Schools, organizat de KeyCoNet, începând cu 17 noiembrie 2014.

Institutul de Științe ale Educației, în calitate de membru asociat în rețeaua KeyCoNet (Key Competence Network on School Education),  are deosebita plăcere de a anunța lansarea, în data de 17 noiembrie, a unui curs online gratuit, având ca tematică Educația bazată pe competențe.

 

Cursul este organizat de KeyCoNet (Key Competence Network on School Education) și se adresează cadrelor didactice, directorilor, inspectorilor școlari, specialiștilor în științele educației și altor factori interesați de problematica menționată.

Scopul cursului este acela de a oferi repere concrete pentru aplicarea învățării bazate pe proiecte – una dintre metodele specifice educației centrate pe competențe, dar și pentru evaluarea acestui tip de învățare colaborativă.

Participarea la curs implică dedicarea a 2-3 ore/săptămână și se întinde pe durata a trei săptămâni. Cursul se va derula în limba engleză.

Înregistrarea la curs se realizează dând click AICI.

Mai multe informații despre acest curs pot fi găsite accesând linkul http://www.europeanschoolnetacademy.eu/web/keyconet.

 

 

Publicat pe 4 noiembrie 2014 Evenimente și informațiiISE in actualitate