Invitație focus-grup elaborare material „Neuroștiințe pentru educație”

Institutul de Științe ale Educației organizează o selecție de cadre didactice interesate să participe ca voluntari într-un focus-grup prilejuit de proiectul pilot Neuroștiințe pentru educație. Acest interviu va avea un rol esențial în realizarea unui material dedicat practicienilor prin care va fi facilitat accesul la literatura științifică din domeniul neuroștiinței educației.

 

Condițiile de participare și selecție sunt următoarele:

  • Statutul de cadru didactic într-unul dintre ciclurile preșcolar, primar, gimnazial sau liceal (vom încerca să asigurăm o diversitate echilibrată a grupului de participanți, în funcție de acest criteriu);

  • Preocuparea constantă pentru literatura ce vizează îmbunătățirea practicii educaționale (în acest sens, vă vom invita să răspundeți la un scurt chestionar inclus în formularul de înscriere de mai jos);

  • Disponibilitatea participării la interviul de grup în data de 7 decembrie 2017, în unul dintre intervalele orare 10-11.30 sau 15-16.30, la sediul Institutului din strada Știrbei Vodă nr 37 (zona Cișmigiu).

Persoanele interesate să participe sunt invitate să completeze următorul formular de înscriere până miercuri 28 noiembrie ora 23.59, urmând ca în data de 29 noiembrie să fie anunțate cu privire la selecție și următorii pași ai procesului. Participanții selectați vor fi ulterior rugați să își rezerve aproximativ 2-3 ore până în data interviurilor pentru a lectura materialul supus analizei. Cadrele didactice prezente la focus-grup vor putea primi, la cerere, adeverințe de participare. Institutul nu poate spirijini costurile de deplasare ale participanților, participarea fiind, de asemenea, pe bază de voluntariat.

Organizarea acestui focus-grup este parte a metodologiei de cercetare din cadrul proiectului pilot Valențele neuroștiințelor pentur îmbunătățirea practicilor educaționale, derulat de Institutul de Științe ale Educației în perioada ianuarie-decembrie 2017.

Vă mulțumim!

Publicat pe 22 noiembrie 2017 Evenimente și informațiiISE in actualitate