Eveniment de invatare la Institutul de Științe ale Educației

 

 

 

 

În zilele de 27 si 28 Septembrie, Institutul de Stiinte ale Educatiei a organizat la Hotel Siqua din Bucuresti un curs dedicat schimbului de practici in domeniul metodelor de cercetare si a modului in care politicile educationale se fundamenteaza pe rezultatele de cercetare.

Cursul a fost realizat in parteneriat cu Institute of Education, University of London si ne-am bucurat de prezenta formatorilor Jan Tripney si Mark Newman.

La seminar au participat colegii nostri cercetatori din Institutul de Stiinte ale Educatiei, dar si invitati din partea MECTS, Ministerul Afacerilor Europene, Universitatea Bucuresti, Pro Global Science Association, ANPCDEFP, Institutul National de Cercetare in domeniul Muncii si Protectiei Sociale.

In cele doua zile am exersat impreuna metode, tehnici si instrumente specifice Systemic Review Method si am analizat perspectivele prin care rezultatele cercetarii ar putea deveni mai vizibile beneficarilor sai: decidenti, parteneri sociali, mass-media, parinti, studenti sau copii.

Cursul se înscrie în seria unor evenimente similare susţinute de Institute of London în diferite ţări europene, ca parte a proiectului Evidence Informed Policy and Practice in Education in Europe project (www.eippee.eu).

Cateva instantanee de la eveniment puteti vedea aici:

 

Publicat pe 1 octombrie 2012 Evenimente și informații