Apel pentru înscrieri – Seminar multilateral de contact eTwinning

Seminar multilateral de contact eTwinning – Apel pentru înscrieri

În perioada 23 – 25 noiembrie 2017, Institutul de Științe ale Educației (NSS România) organizează un seminar multilateral de contact eTwinning, în București.

Seminarul va urmări facilitarea contactelor și parteneriatelor dintre cadre didactice înscrise pe platforma europeană eTwinning din 6 țări participante la Acțiunea eTwinning (Austria, Cehia, Cipru, Polonia, Republica Moldova și România),  precum și familiarizarea participanților cu portalul și cu instrumentele eTwinning, inițierea lor în managementul proiectelor de colaborare școlară utilizând noile tehnologii. De asemenea, își propune să evidențieze exemple de bune practici eTwinning și să creeze cadrul pentru stabilirea de noi contacte și schimb de experiențe în domeniu.

Seminarul se adresează cadrelor didactice care au experiență redusă în implementarea de parteneriate online (maxim 5 proiecte eTwinning personale până la data lansării apelului).

eTwinnerii interesați să participe sunt invitați să verifice condițiile de eligibilitate și să completeze formularul de candidatură până la data de 16 octombrie 2017ora 10:00.

Costurile de transport, cazare și masă vor fi suportate de organizatori.

Numărul de locuri25 (15 locuri cu cazare, 10 fără cazare).

Termen de primire a formularului de candidatură16 octombrie 2017ora 10:00.

 

Publicat pe 3 octombrie 2017 Evenimente și informațiiISE in actualitate