A doua conferință „MOOCs, Language Learning, and Mobility”

Universitatea din Napoli L’Orientale, împreună cu Federazione Nazionale Insegnanti Centro di iniziativa per l’Europa (FENICE), unul dintre partenerii din cadrul proiectului „MOOCs for University Students on the Move in Europe”(MOVE-ME) finanțat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, vă invită să participați la a doua Conferință Internațională „MOOCs, Language Learning, and Mobility”. Conferința va avea loc în perioada 13 – 14 octombrie 2017 la Palazzo Du Mesnil, via Chiatamone 61, Napoli (Italia).

Conferința este organizată în cadrul proiectului MOVE-ME, în care este partener și Institutul de Științe ale Educației. Mai multe informații găsiți pe site-ul ISE (http://www.ise.ro/proiectul-move-me) și pe cel al proiectului (http://movemeproject.eu/en/home-page/).

Ca și la prima ediție care a avut loc la Open University, Milton Keynes (Marea Britanie), cea de a doua conferință internațională urmărește să aducă împreună profesioniști din învățământul superior și lingviști din jurul lumii pentru a dezbate probeme legate de cursurile masive deschise online, predarea/învățarea limbilor și mobilitatea studenților, oferind un cadru pentru schimbul de idei, rezultate ale cercetării și realizări tehnice.

Participarea la conferință este GRATUITĂ atât pentru cei care prezintă, cât și pentru cei care nu prezintă lucrări, dar datorită numărului limitat de locuri este nevoie să vă înregistrați. Vă invităm să descărcați formularul de înregistrare de pe site-ul www.movemeconference.eu și să-l trimiteți completat la adresa fenice.eu@gmail.com. Toți cei acceptați vor primi un e-mail de confirmare.

Apel pentru rezumate de articole

Am deschis apelul pentru rezumate de articole care prezintă rezultate de cercetare, studii de caz,  studii aflate în desfășurare sau rezultate ale unor proiecte finanțate de Uniunea Europeană. Detalii despre procedura de trimitere a rezumatelor este disponibilă pe site-ul conferinței (www.movemeconference.eu). Data limită pentru timiterea propunerilor de rezumat este 17 iunie 2017.

Autorii rezumatelor vor fi invitați să susțină o prezentare de 20 de minute. Mai multe informații despre eveniment, vorbitorii invitați și apelul pentru rezumate sunt disponibile pe site-ul conferinței. Pentru orice întrebări sau dacă doriți să fiți incluși în lista de corespondență vă rugăm să scrieți un e-mail (în limba engleză) către fenice.eu@gmail.com

Publicat pe 5 mai 2017 Evenimente și informații