Back to school Post-COVID

Raport Back to School 2020-2021

Tema începerii noului an școlar se află pe agenda publică din România, suscitând îngrijorări și controverse. Contextul aparte cu care se confruntă fiecare stat, generat de pandemia COVID-19, impune luarea unor măsuri speciale de politici, bazate și pe date de cercetare.

Sondajul de opinie Back to School Post-COVID, realizat în rândul părinților, ca actori educaționali importanți, prezintă opiniile și așteptările acestora cu privire la organizarea procesului educațional în anul școlar 2020-2021, principalele dificultăți cu care se confruntă ei și copiii lor, încrederea în instituții, dar și alte aspecte relevante, pe care sistemul de educație trebuie să le aibă în vedere.

Unitatea de Cercetare în Educație din cadrul Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație aduce mulțumiri agenției MKOR pentru responsabilitatea socială de care a dat dovadă, pentru inițiativa și implicarea pro bono în realizarea acestui sondaj de opinie cu privire la începerea noului an școlar, important pentru fundamentarea deciziilor de politică publică în domeniul educației.

Parteneriatul public-privat pentru realizarea studiilor de interes pentru sistemul de educație, dar și pentru opinia publică în general, aduce valoare adăugată acestora, fiecare entitate contribuind cu propria experiență, abordare și competență.

Publicat pe 31 august 2020 Evenimente și informațiiISE in actualitateUncategorized